برگزاری کارگاه آموزشی دیابت و انسولین
برگزاری کارگاه آموزشی دیابت و انسولین
کارگاه آموزشی دیابت و انسولین با همکاری بیمارستان 15 خرداد شهرستان مهدیشهر و شرکت novo nordisk در هتل سنگسر شهرستان مهدیشهر برگزار گردید
در تاریخ 20/7/94 کارگاه آموزشی انسولین نوامیکس با سخنرانی دکتر فروتن فوق تخصص غدد از دانشگاه علوم پزشکی سمنان و دکتر صالحی مسئول واحد آموزش شرکت novo nordisk در خصوص تشخیص دیابت و نحوه درمان آن برگزار شد .
در این کارگاه آقای دکتر فروتن بیان نمودند که میزان شیوع دیابت در ایران به قدری است که جایگاه کشورمان را در رتبه دوم کشورهای جهان از نظر شیوع دیابت قرار داده است و مهمترین علامت دیابت بی علامت بودن آن است . انسولین توسط پزشک کانادایی ( دکتر بانتینگ )در سال 1921 کشف شد و از آن زمان ، انسولین های متنوعی به دنیای پزشکی معرفی شده اند که به طور خلاصه به آنها اشاره نمودند.
دکتر صالحی نکات مهم در مورد انواع انسولین نوامیکس ، نحوه تزریق ، چگونگی نگهداری و حمل انسولین در مواقع سفر توضیحاتی را ارائه نمودند .
لینک کوتاه خبر :